Acces Direct 5 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 42

acces direct 5 martie 2024
Mirela Vaida nu obișnuiește să vorbească despre viața personală atât de des, însă, de curând la acces direct 5 martie 2024, ea a decis să le prezinte fanilor ei o situație mai puțin plăcută a vieții sale.

Mirela Vaida se numără printre cele mai de succes prezentatoare TV de la noi din țară. Știm că artista prezintă mai multe emisiuni din cadrul postului de televiziune Antena Stars.

Cu toate acestea, cunoscuta vedetă din showbiz-ul de la noi se bucură de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor și, de asemenea, se poate lăuda cu o familie pe măsură.

Acces direct 5 martie 2024 reluare

Mirela Vaida este destul de activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare eveniment special din viața ei. Chiar dacă cei mai mulți o știu o persoană veselă, se pare că celebra prezentatoare TV de la noi a trecut prin momente mai puțin plăcute.

În cadrul unui interviu, oferit recent pentru podcastul lui Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, vedeta din showbiz-ul de la noi a vorbit despre un eveniment din viața sa pe care puțini îl cunosc.

În acest fel, Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere de care a avut parte, și anume pierderile de sarcină pe care le-a avut până la vârsta de 32 de ani. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 martie 2024 online.

„Ce s-a întâmplat atunci cu sarcinile? Eu cred că avusesem atunci și niște probleme, pentru că am avut nevoie de niște intervenții laparascopică, niște fibroame uterine.

Plus că, eu neavând mașină pe vremea aceea și mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna, în frig, până venea. Stăteai pe scară. Stăteam foarte mult în frig și așteptam să ajung la facultate în acel frig și cred că toate, cu răceli, cu tot ce s-a întâmplat, m-au ajuns în acel punct. Care a fost foarte greu.”, a povestit Mirela Vaida în interviul pentru „Gând la Gând cu Teo”.

Acces direct reluare din 5 martie 2024 online, complet mai jos

Mai mult decât atât, Mirela Vaida a dezvăluit că a avut probleme de sănătate legate de fibroame uterine. În acest fel, medicii i-au recomandat să apeleze la intervenții chirurgicale.

„A trebuit să merg la foarte multe investigații și mă panicasem, chiar dacă eu eram la început în lumea televiziunii și aveam toate pârghiile. Eram omul ăla care muncea și zi și noapte, dar ceva lipsea. A trebuit să am parte și de aceste intervenții laparascopice.

Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat. Că în loc de o oră a durat patru ore și că ea crede ca va fi nevoie de fertilizări in vitro pe viitor. (…) Aș mai face încă un copil sau doi, i-aș face. Soțul meu zice că el nu. Lasă, că eu îi duc, îi țin, îi alăptez.”, a completat vedeta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 martie 2024 online.