Clanul Sezonul 4 Episodul 3 in Reluare 4 Martie 2024

clanul sezonul 4 in reluare integral 2024 sezonul final

Pe urmele dreptății, ajungi să fii de partea cealaltă in clanul sezonul 4 episodul 3 in reluare 4 martie 2024, dar ce faci când nu te mai identifici nici cu cei buni, dar nici cu cei răi? Acțiuni, decizii și reacții neașteptate vor avea personajele din Clanul în noul episod, în această seară, mai jos in reluare! Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 3 de pe 4 martie 2024, in reluare.

Vera a apăsat pe trăgaci și i-a luat viața lui Mișu, iar ea și David vor încerca să scape de poliție, însă fuga lor va fi întreruptă de furia lui David: „Băiatul ăsta nu a făcut rău în viața lui. O viață de om nu e nimic pentru tine, nu?”. Răspunsul Verei nu va face decât să-l enerveze și mai tare: „Hotărăște-te, mă, până la urmă ce vrei să fii? Gabor sau infractor? Eu doar am apăsat pe trăgaci, mă, de nevoie. De omorât, tu i-ai omorât când te-ai băgat cârtiță în biroul ăla”. Tensiunile dintre cei doi vor avea un deznodământ pe care îl vom descoperi într-un nou episod.

Sergiu se va duce la Tătuțu și îi va da vestea: „Nu e gaboru în coșciug. E saci plini de nisip”. Bebe va fi șocat, însă, nu-i va veni să creadă că Tudor l-a trădat, așa că va încerca să-i găsească scuze, lucru care îl va destabiliza pe Sergiu: „Mă arde la inimă, Tătuțu… tot ce a făcut Gaboru și te văd că și acum îl iubești. Domnișoara Vera și Gaboru… i-am văzut de mai multe ori. Se iubea pe unde se prindea” – cuvintele lui Sergiu îl vor face pe Bebe să vrea să-i închidă gura. „Te spintec și îți mănânc inima, Tătuțu!” – ce îl va face pe Sergiu să spună asta, aflăm în câteva ore.

Planurile nu vor ieși așa cum au fost calculate, iar unii dintre ei vor pierde, în timp ce alții vor fi mai aproape de adevăr. Oare iubirea e suficientă să treci peste cea mai mare suferință?

Clanul sezonul 4 episodul 3 de pe 4 martie 2024

Finalul sezonului trei a lăsat-o pe Ilinca cu o descoperire pe care trebuie, acum, să o spună mai departe: „E un film prost. Pavel e David Pribeagu. Pavel e cârtița lui Măcelaru și e dat în urmărire generală. Cum îi spun eu asta lui tanti Luminița?”. Ce decizie va lua, aflăm în sezonul final.

David și Vera s-au reîntâlnit, însă, lucrurile dintre ei vor fi tensionate: „Suntem în rahat până în gât amândoi. Mi-e frică să nu mor sau să înfund pușcăria înainte să aflu cine sunt. Eu sunt al nimănui. Numai tu contezi. Tu și taică-tu. E taică-tu și se vede, numai pielea ta contează. Mă sperii, Vera, ești mai rea ca el”, îi va spune David Verei. Aceasta, însă, are alte planuri: „Eu sunt familia ta, tu ești familia mea. Resemnează-te, eu sunt tot ce ai și mai bine de atât nu o să capeți. O să fim interlopi cu acte în regulă”. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 3 online 4 martie 2024.

Alianțele se pun la punct, iar în Clan este nevoie de cineva care să preia conducerea: „Bebe nu mai putem să ne bazăm pe nimica de la el. Dacă nu ne punem toți la un loc, acum, se umple pușcăriile de noi și ai noștri. Eu rămân ca cap și nu se face mișcare fără să treacă pe la mine. Eu am luat greșelile lui și le-am îndreptat”. Cine va avea curajul să facă astfel de afirmații, vedem în câteva ore.

„Este începutul sfârșitului și vine cu o încheiere a acestei povești senzaționale, al acestui serial fabulos…Sunt convins că va fi cu multe lacrimi la final, că oamenii vor dori în continuare să urmărească povestea asta”, a spus Denis Hanganu.

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 3 online 4 martie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 3 reluare 4 martie 2024.