Acces Direct 6 Iunie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 104

acces direct 6 iunie 2024
Familia susține la acces direct 6 iunie 2024 că soția lui Ionel avea deja pe altcineva, în timp ce bărbatul era plecat la muncă în străinătate. A venit în România cu puțin timp înainte de Paște, asta după ce ar fi vrut să își recupereze buletinul de la fiu și soție. Cu o săptămână înainte de sărbători, ar fi fost bătut cu sălbăticie, după cum a declarat o vecină.

Acces direct 6 iunie 2024 reluare

Sora și fratele lui cred că unele probe au fost plantate, inclusiv trupul lui. Cei doi sunt de părere că Ionel ar fi fost bătut în alt loc, iar mai apoi, a fost adus în locul în care a fost descoperit. De altfel, lângă trupul lui a fost găsită și o bâtă de baseball.

„Nu știm sigur dacă era cu un bărbat în casă. Când el a dat un telefon, a răspuns un bărbat. Nu putem să spunem că era amant, un prieten (…) El cică îl cunoștea și îl începuse să se înjure, și fratele meu, și ăla. După asta, s-a dus după ei. Eu am mers la Înviere și el s-a dus după ei”, a declarat fratele lui Ionel, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 iunie 2024 online.

O vecină susține că Ionel a fost bătut cu sălbăticie cu o săptămână înainte de Paște chiar de fiu, soacră și soție. Bărbatul ar fi vrut să își recupereze buletinul, care se afla încă la partenera lui, atunci când fiul s-ar fi năpustit asupra lui cu o bâtă de baseball.

Acces direct reluare din 6 iunie 2024 online, complet mai jos

„Înainte cu o săptămână (n.r. de Paște), el a fost bătut! Când a venit din Italia! I-au fost sustrase telefoanele, banii și actele. Și el a rămas inconștient acolo. L-au bătut cu bâta de baseball. Au participat Andrei, soția lui Andrei, mama și cu soacra. S-a întors să vorbească, pentru că el nu mai avea telefoanele. Și nu reușea să-i contacteze pe băieții ăia, cu care el trebuia să plece în Italia, înapoi. Să vorbească cu dânșii (n.r. cu familia) și să ia buletinul. Să îi spună băiatului să îi dea buletinul”, a povestit o vecină. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 iunie 2024 online.