Acces Direct de pe 22 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un bărbat ne povesteste la acces direct din 22 noiembrie 2023 cum că și-a cunoscut jumătatea în anii 2000. Acesta a mers în vizită la sora lui și acolo a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină concubină, iar asta pentru că nu au făcut acte și nici nu au mers în fața ofițerului de stare civilă.

Doamna venea cu un copil deja dintr-o altă relație. Ei bine, acest domn a plecat la muncă în străinătate, a făcut bani, a trimis în țară pentru a-și construi o casă, iar după ani de zile acest lucru a iscat conflicte în familie. Acum, bărbatul este foarte speriat din cauza soției lui, pentru că el crede că aceasta îl va pune pe fiul infractor să îl bată sau chiar să îl omoare.

Viorel a ajuns la capătul puterilor sale. Iubita a plecat la muncă, dar și-a găsit acolo un partener, mai tânăr decât el. Drama e și mai mare. Fosta și băiatul pe care aceasta îl are dintr-o altă căsătorie i-au pus gând rău lui Viorel, care nu știe ce să mai facă.

Reporterii Acces Direct au stat de vorba cu fosta iubită a lui Viorel. Aceasta susține că ea a plătit toți banii pentru casa în care Viorel încă locuiește. Ea susține că toți banii pentru achiziționarea locuinței ar fi provenit din munca ei și mai spune că bărbatul nu ar fi plecat niciodată la muncă în străinătate.

Acces direct 22 noiembrie 2023 reluare

Ilie, bărbatul care ar fi complice în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, cere să fie scos din închisoare. El vrea să se întoarcă acasă, în Dumbrăvița, Timiș. Nu este străin de problemele cu legea.

Potrivit informațiilor oferite în cadrul emisiunii Acces Direct, Ilie Sitariu, presupus complice în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, solicită eliberarea sa din închisoare, exprimând dorința de a se întoarce la domiciliul său din Dumbrăvița, Timiș.

Acesta, care conform rechizitoriului ar fi avut un rol de favorizare a infractorilor implicați în caz, vrea să fie lăsat în libertate.

În ciuda solicitării sale, autoritățile examinează îndeaproape acest caz, luând în considerare multiplele acuzații care îl vizează. Ilie Sitariu ar fi facilitat sosirea celor trei presupuși ucigași ai lui Adrian Kreiner, oferindu-le adăpost în apartamentul său și transportându-i cu mașina. Imaginile de pe camerele de supraveghere par să confirme aceste aspecte.

Chiar și Ilie Sitariu recunoaște că era conștient de intențiile celor implicați în crimă. Nu este străin de justiție, având în antecedente o condamnare de patru ani în America pentru clonare de carduri. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 noiembrie 2023 online.

Fiica lui Adrian Kreiner le-a furnizat procurorilor detalii cutremurătoare despre noaptea tragică în care tatăl ei a fost ucis. Tânăra a fost supusă unor amenințări și presiuni de către atacatori, care au cerut bani în mod agresiv. Mărturia ei dezvăluie cum s-a desfășurat întreaga scenă.

Atacatorii au pus imediat întrebări despre bani, iar fata a dat tot ce avea în portofel. În ciuda acestui gest, unul dintre agresori a recurgut la o amenințare extremă, punându-i un pistol la tâmplă și afirmând că îl va ucide pe tatăl ei, Adrian Kreiner.

Acces direct reluare din 22 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Din ce motiv l-ar fi sunat Costinel Cosmin Zulem, cel considerat „capul” grupării în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, pe Ilie Sitariu. Ies la iveală noi detalii șocante cu privire la seara în care afacertistul a fost ținta celor trei ucigași. Ce informații au fost oferite în cadrul ediției de astăzi a emisiunii Acces Direct.

Noi informații tulburătoare ies la iveală în cazul tragic al uciderii lui Adrian Kreiner. Declarațiile lui Ilie Sitariu aduc în lumină un apel telefonic crucial între el și Costinel Cosmin Zulem, considerat “capul” grupării implicate în acest incident.

Tonul lui Costinel Cosmin Zulem l-a alertat pe Ilie Sitariu, care a simțit că acesta era implicat într-o situație gravă. Ilie Sitariu a refuzat inițial să se deplaseze, pretextând că nu poate ajunge atât de repede, promițând că îl va suna înapoi.

Realizând potențialele consecințe ale implicării într-o acțiune ilegală, Ilie Sitariu a ales să sune înapoi folosind un alt număr de telefon, pe care îl utilizează rar, pentru a evita orice legătură directă cu ceea ce făceau Costinel Cosmin Zulem și complicii acestuia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 noiembrie 2023 online.