Pamantul, soarele si tu Episodul 41-42-43-44 – 22 noiembrie

pamantul soarele si tu episodul 41 episodul 42 episodul 43 si episodul 44

Priya Sood locuiește cu mama ei, surorile Sara, Maitri și Sandy și cu verișoara Akshay. Tatăl ei Mahendra, i-a părăsit, locuind acum cu cea de-a doua soție și fiul său. Magnat de afaceri stabilit, Ram Kapoor a fost părăsit de iubita lui Vedika și acum se concentrează în întregime pe muncă și familie, care include mama sa vitregă Nandini și frații vitregi Shubham și Shivina. Vezi mai jos noul productie indiana pamantul, soarele si tu episodul 41 episodul 42, episodul 43 si episodul 44 de pe 22 noiembrie 2023, in reluare…

Pamantul, soarele si tu episodul 41 episodul 42, episodul 43 si episodul 44 de pe 22 noiembrie 2023

Shivina și Akshay au o aventură, dar Akshay refuză să se căsătorească înaintea lui Priya, astfel că Ram se căsătorește cu ea, spre nemulțumirea lui Nandini. Vedika, sperând să-l recupereze pe Ram, îi dezvăluie lui Priya aventura lor trecută. Ram și Priya, totuși, stau uniți. Ram decide să redeschidă ancheta privind uciderea tatălui său. Varun și Mahendra, soțul Sarei, sunt implicați în această crimă și sunt încarcerați. Shivina moare când Eshan o împinge accidental pe scară. Priya își asumă vina și merge la închisoare. Ea descoperă că este însărcinată cu copilul lui Ram, dar este manipulată de Nandini, pentru a-l ține departe.

Priya își ispășește pedeapsa și este binecuvântată cu o fată pe care o numește Pihu. Atât Ram, cât și Pihu, învață despre a fi tată-fiică. Ram ajunge să cunoască adevărul din spatele morții Shivinei și în cele din urmă se reunește cu Pihu și Priya. Destul de curând, Vedika, Shubham și Nandini sunt expuși în fața lui Ram, care ulterior îl înlătură pe Vedika. Priya rămâne însărcinată pentru a doua oară. Vizionati mai jos pamantul, soarele si tu episodul 41 episodul 42, episodul 43 si episodul 44 online 22 noiembrie 2023

Shubham și Sid încheie o înțelegere cu Yash Khanna cu ajutorul lui Ram, care, fără să știe, îl determină pe Ram să se încrucișeze cu mama lui Swati și fratele Lakhan. Lakhan o iubește pe Avni, fiica lui Yash Khanna, care la rândul ei vrea să se căsătorească cu Sid. Ram și Lakhan sunt în conflict, când iese la iveală adevărul că sunt frați. În încercarea de a-l distruge pe Ram, Shubham și Siddharth plănuiesc să-l omoare pe Priya. Nandini, Priya și Ram au o confruntare finală la Sood House.

Ram și Priya află realitatea din spatele dezertării lui Swati și în curând Casa Sood este incendiată. Nandini, văzându-i pe Ram și Priya încă îngrijiți de viața ei, își dă seama de greșeala ei și, la rândul său, îi salvează, dar moare. Priya îl livrează pe Prachi. Atât Ram, cât și Priya mor, îmbrățișându-se unul pe celălalt.

Lakhan a preluat acum afacerile lui Ram. Relația lui cu Pihu și Prachi nu este atât de bună, dar crede că are responsabilitatea de a avea grijă de copii. Avni este căsătorită cu Sid în mijlocul saltului.

Pihu este atras de Raghav, secretarul lui Lakhan, care în schimb nutrește sentimente pentru Prachi. Fiul adoptiv al Brindei și Aditya, Angad, are sentimente pentru Pihu. Prachi află că Pihu iubește pe cineva, dar Pihu nu o dezvăluie. Dar când se confruntă cu Angad, care își mărturisește adevăratele sentimente pentru ea, dar află că nu îl iubește pe el, ci pe Raghav.

Mai jos puteti vedea serialul indian pamantul, soarele si tu episodul 41 episodul 42, episodul 43 si episodul 44 de pe 22 noiembrie 2023

Fiul lui Avni și Sid, Josh, intenționează să preia averea soților Kapoor prin câștigarea lui Prachi. Pe de altă parte, Lakhan îi cere lui Raghav să o facă pe Prachi să se îndrăgostească de Josh și, în cele din urmă, lui Prachi începe să-i placă Josh, care o manipulează pentru a obține o intrare în afacerile lui Kapoors. Josh află că Raghav îl iubește pe Prachi, așa că îl încadrează pe Raghav pentru a crea diferențe între el și Prachi.

De asemenea, Josh îl manipulează pe Lakhan pentru a-l elimina pe Raghav din Kapoor Mansion. Pihu și Angad, totuși, se alătură lui Raghav și părăsesc conacul Kapoor. Vizioneaza mai jos serialul pamantul, soarele si tu episodul 41 episodul 42, episodul 43 si episodul 44, complet…