Acces Direct de pe 23 Noiembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Florin din editia de astazi de la acces direct 23 noiembrie 2023 este un tânăr care a trăit o viață grea, dar s-a descurcat așa cum a putut. Mai mult singur, prin centrele de plasament, Florin știe că are patru frați, cu el cinci. Dacă pe doi i-a mai văzut după ce s-a interesat de ei, de ceilalți nu mai știe nimic de mulți ani. Singura informație este cea cum că aceștia ar fi fost adoptați.

Despărțiți de soartă, Florin vrea să își aducă toți cei patru frați sub același acoperiș. Doi dintre ei au dispărut fără urmă din spital. Nimeni nu vrea să îi spună adevărul, iar singurul indiciu adâncește și mai mult misterul.

În cadrul intervenției în emisiunea Acces Direct, Florin a precizat că acum el locuiește doar cu mama sa, într-o locuință a unui patron, după ce și-au pierdut casa din cauza datoriilor.

Florin susține că mai are patru frați. Dacă cu doi a ținut legătura, se pare că de ceilalți nu mai știe nimic de ani buni. Cu toate acestea, tânărul și mama sa susțin că cei doi copii ar fi adoptați. Totodată, femeia afirmă că cei doi s-ar afla în Irlanda, la o familie. Mai mult decât atât, femeia a făcut nouă luni închisoare din cauza traficului de contrabandă.

Acces direct 23 noiembrie 2023 reluare

Sunt momente triste pentru fanii filmului, și nu numai! Cunoscuta actriță și cântăreață Rona Hartner a trecut în neființă, joi dimineață, 23 noiembrie 2023, după o luptă cumplită cu cancerul. Când credea că s-a vindecat, boala a recidivat. Iată ce declarații sfâșietoare a făcut Mirela Vaida, în urmă cu puțin timp, în direct, la Acces Direct!

Rona Hartner a fost una dintre cele mai îndrăgite, dar și apreciate actrițe de la noi în țară. De-a lungul anilor, vedeta din showbiz-ul românesc s-a confruntat cu o mulțime de probleme de sănătate, astfel că viața ei nu a fost una roz.

Lumea artiștilor este în doliu! Rona Hartner s-a stins din viață în această dimineață. Faimoasa cântăreață și actriță a fost răpusă de luptă, din cauza bunei boli crunte.

Mai mult decât atât, în ultimele clipe ea a fost înconjurată de familie. Pe lângă rude și apropiați, de lângă patul de spital nu a lipsit nici fiica ei, care a trecut prin cele mai negre momente din viața ei.

Aducem aminte că, în anul 2019 Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de colon și de ficat. Ei bine, acela a fost și momentul în care viața ei a însemnat o goană alertă în căutarea tratamentelor și remediilor pentru a se vindeca, până în ziua în care a ajuns la o clinică din Franța.

Acces direct reluare din 23 noiembrie 2023 online, complet mai jos

În urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii Acces Direct, Adriana Trandafir a făcut declarații sfâșietoare despre decesul Ronei Hartner. Iată cum a primit cântăreața vestea tragică a decesul actriței!

Joi dimineață, 23 noiembrie 2023, Rona Hartner a trecut în neființă, după o lungă luptă cu cancerul. Ani la rând a urmat zeci de tratamente, însă, din păcate boala a recidivat, la scurt timp după ce s-a tratat pentru a doua oară de această boală ce i-a adus multă suferință.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru emisiunea Acces Direct, difuzată la Antena Stars, Adriana Trandafir a venit cu prima reacție după ce a aflat de moartea Ronei Hartner, cea care i-a fost colegă ani buni.

Cântăreața de muzică populară a precizat că Rona Hartner i-a fost colegă încă din anul 2003, după ce aceasta a terminat facultatea. Totodată, cele două au avut parte de importante colaborări, printre care și participarea la show-ul de transformări de la Antena 1, Te cunosc de undeva.

Vestea morții Ronei Hartner a șocat o țară întreagă! Cunoscuta actriță și cântăreață de la noi a trecut în neființă, joi dimineață, după o lungă luptă cu cancerul. Iată cum au reacționat Jean de la Craiova și Cezar Ouatu, în urma celor apărute în presă despre tragedia din showbiz-ul românesc! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 noiembrie 2023 online.