Love Island Romania Episodul 27 Reluare 1 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 27 de pe 1 noiembrie 2023

Petrecerea de Halloween continua în vila de la love island romania sezonul 1 episodul 27 reluare 1 noiembrie 2023, iar concurenții sunt supuși la cele mai înfricoșătoare provocări. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 27 complet 1 noiembrie 2023.

Love island romania sezonul 1 episodul 27 de pe 1 noiembrie 2023

Distracția nu s-a încheiat în vila Love Island. Concurenții, care mai de care mai costumați, au dat startul lui joc plin de provocări. Regulile sunt simple, concurenții trebuie să transmită între ei, de la unul la altul, cu buzele, un cartonaș, cel care scapă cartonașul dintre buze trebuie să facă o provocare înfricoșătoare, mai mult sau mai puțin. Concurenții s-au distrat pe cinste, iar provocarea lui Adrian i-a animat cel mai tare.

„Este o noapte cu lună plină, în timp ce te transformi în vârcolac, fă o declarație aprinsă de dragoste fetei care îți place.”

„Băieți, acest mesaj este doar pentru ochii voștri! După cum bine știți, a fost un moment în care fetele v-au luat prin surprindere cu misiuni sub acoperire. Astăzi este rândul vostru! Dacă reușiți să puneți în scenă cu succes toate taskurile fără să fiți descoperiți, primiți un premiu!”

Băieții au primit cu brațele deschise provocarea și au Activat Distractia.

„1. Miroase insistent părului fiecărei fete din vilă (cu excepția partenerei tale) comportă-te de parcă n-ai simțit mireasmă mai plăcută vreodată.

2. Aruncă, chipurile, accidental pe tine un pahar cu suc și acuză în gura mare o fată care are o problemă cu tine și te-a udat intenționat.

3. Ia-te la ceartă cu un alt băiat din vilă sub pretextul că îi face avansuri partenerei tale.

4. Pretinde că te-ai înecat cu o bomboană, ți-a rămas în gât și vorbește pe parcursul a 10 minute cu vocea unei fetițe răsfățate.
5. Mergi la piscină cu un coș plin cu rufe murdare și apucă-te de spălat. Asigură-te că toată lumea te vede.

6. Mergi lângă o fată, pretinde că te doare burta și, cu ajutorul unor device-uri funny, oripileaz-o la maximum!”. Prima misiune a fost făcută de Adrian, iar Anne s-a supărat foarte tare pe partenerul ei, după ce acesta le-a mirosit părul celorlalte fete.

Cuplurile de la Love Island s-au dichisit de nuntă și sunt pregătite să răspundă noii provocări.

”Fetelor, unul dintre cele mai frumoase visuri este cel al unei nunți de poveste. Așa că azi vi-l îndeplinim! Băieți, nu fiți așa bucuroși, că nu scăpați! Pregătiți-vă să pășiți spre altar!” Concurenții s-au conformat, s-au îmbrăcat de nuntă, și au dat start jocului. Cuplurile trebuie să care un tort pe un traseu complicat, fără să-l strice!

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 27 integral 1 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Adrian a pus-o un pic pe jar pe Anne cu jocul său, tânăra a urmat toate indiciile lăsate de partenerul său. Anne a urmat toți pașii pe care Adrian i-a lăsat la îndemână, sub formă de bilețele. Deși totul părerea foarte ușor, Anne s-a chinuit un pic să-l găsească pe Adi. Adi a surprins-o pe Anne cu un buchet de trandafiri și cu o declarație sinceră de dragoste.

„Te iubesc, Anne!”, a fost mesajul lui Adi. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 27 integral 1 noiembrie 2023.