Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 1 Online 17 Februarie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 de pe 17 februarie 2024

Ilona și Florin Ristei au impresionat pe toată lumea in premiera noului sezon te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 online 17 februarie 2024 cu apariția lor specială! Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 online 17 februarie 2024..

Acestia s-au descurcat de minune în rolul membrilor trupei AC/DC și au cântat melodia „Thunderstruck”, piesa celebră a trupei cu care au umplut stadioane întregi. Cei doi concurenți ai sezonului 20 au reușit să creeze un moment unic pe scenă.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 de pe 17 februarie 2024

Concurenții Jo și Liviu Tedororescu de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut un moment special pe scena emisiunii cu transformarea în Rihanna, cu piesa „We found love” care le-a ieșit foarte bine!

„Mie îmi place foarte mult piesa, ție Liviu, nu. A fost mai complex, să înveți să dansezi. Mi-ar fi plăcut mai mult dans, dar atitudinea v-a salvat. Un pic la refren, dacă mai era, o super atitudine, carismatici si talentati”, spune Andreea Bălan.

„Ați fost minunați, se vede că-ți place să cânți, de tine Liviu nu mai zic nimic. Parcă sunteți surori, mnunați amândoi”, spune Aurelian Temișan.

„Ție-ți place foarte mult Rihanna, Jo. În seara asta ai fost prea răgușită. Liviu, ți-a fost greu să cânți pe vocea Rihannei”, spune Ozana Barabancea.

Barbara și Bella au avut parte de o transformare de zile mari în Bebe Rexha și J Balvin pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cele două cântărețe care fac echipă în noul sezon al show-ului s-au descurcat de minune. Cele două cântărețe au fost foarte încântate când au aflat în ce artiști internaționali urmau să se transforme și deși credeaau că vor avea diferit personajele, iată că ruleta i-a dat ceva bătăi de cap Bellei, care l-a interpretat pe J Balvin. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 online 17 februarie 2024..

Atât Romică, cât și Paula, au reușit să surprindă pe toată lumea cu transformarea lor din această ediție, în Maria Tănase și în Andra, cu piesa „Cine iubește și lasă”. Deși au fost puțin speriați de această transformarea, le-a iești foarte bine.

„Recunosc că am așteptat momentul ăsta, ca doi actori de comedie aveau drama asta. Totul se bazează pe propria ta experiență. Trebuie să venim cu sufletul în față. Merge la actori că suntem făcuți din plămada din care sunt făcute visele. Am fost mândru că sunt actor”, spune Cristi Iacob.

„Vreau să vă fac o mărturisire, dar m-am regăsit în text. Cel mai urât în viață e să părăsești omul pe care îl iubești. Felicitări amândurora!”, spune Ozana Barabancea.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 online 17 februarie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Alexia și Dima s-au descurct de minune pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, în ediția din 17 februarie 2024. Cei doi s-au transformat în Cher și Tina Turner și au reușit să pună în scenă un moment de zile mari, în rolurile Cher și Tina Turner. Cei doi au reușit să facă spectacol complet pe scena emisiunii în ediția difuzată în 17 februarie 2024, cu o transformare în Cher și Tina Turner.

„Mi s-a părut că tu ai fost mai aproape de TIna Turner, totul părea natural. Chiar dacă te-ai încurcat, eu nu am simțit. Nu aș fi observat, momentul are sincroane și clipe la liber. E un început bun”, spune Andreea Bălan.

„Talentaților. Dima, mai dinamic decât m-aș fi așteptat. S-a apropiat foarte mult de așteptat!”, spune Ozana Barabancea.

„Dima, a început un pic mai jos. Emoțiile l-au dominat. Tina a fost fantastică de la început. Am văzut ca detalii, pasul lateral. Nu mai repetăm, am văzut trecerea microfonului pe la spate. Poza de final, foarte bună”, spune Mihai Petre. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 de pe 17 februarie 2024..