Te Cunosc De Undeva Sezon 20 Episodul 14 Semifinala 18 Mai

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 de pe 18 mai 2024

Semifinala Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 de pe 18 mai 2024 a debutat cu un duel între cinci echipe. Connect-R și Shift, Ilona și Ristei, Eliza și Zarug, Jo și Liviu, Bella și Barbara au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și asigura un loc în Marea Finală. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 online 18 mai 2024..

Transformați în Albano și Romina Power, concurenții au intrat, rând pe rând, în platoul show-ului pe scutere. Cele cinci echipe au pus în scenă videoclipul piesei „Sempre Sempre”, care face furori din 1986 până în zilele noastre.

Încă de la primele acorduri, jurații au fost impresionați, însă Jo și Liviu au reușit să în convingă că merită să aibă asigurat un loc în Marea Finală. Faptul că cei doi au ales să facă travesti, iar îndrăzneala lor a fost răsplătită.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 de pe 18 mai 2024

Emi și Cuza au primit o provocare inedită în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Concurenții s-au transformat în Florin Ristei și Vescan și au fost nevoiți să execute întregul moment sub ochiul critic al adversarului care i-a privit din culise. Încă de la finalul ediției trecute, artistu original i-a atenționat că vor avea de interpretat varianta live a piesei, ceea ce a crescut dificultatea.

Chiar dacă la antrenamente, Emi și Cuza s-au bucurat de ajutorul aristului original, cei doi au dezvăluit că nu le-a fost deloc ușor. Timbrul special al lui Florin Ristei le-a pus probleme, însă, pe scenă, concurenții au reușit o performanță uimitoare.

Încă de când au aflat în cine se vor transforma în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024, Bella și Barbara au fost extrem de fericite. Artistele au intrat în pielea a două dintre cele mai în vogă artiste care domină topurile de ani de zile, Shakira și Beyonce. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 online 18 mai 2024..

Chiar dacă personajele li s-au potrivit mănușă, Bella și Barbara au avut mult de muncă pentru a intrat în pielea Shakirei și a lui Beyonce. Concurentele au fost nevoite să se apropie cât mai mult din punct de vedere vocal de timbrele emblematice ale celor două artiste de talie mondială.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 online 18 mai 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au primit o sarcină extrem de grea, demnă de acest moment al competiției. Artiștii din referință sunt doi zei ai muzicii latino cu o chimie reală pentru că formau un cuplu în momentul interpretării acestei piese, iar concurenții au fost nevoiți să respecte referința cu sfințenie.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au reușit să aducă în platoul pasiunea dintre Jennifer Lopez și Marc Anthony. Cei doi au acceptat cu mare bucurie provocarea ruletei pentru semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024, însă efortul depus a fost unul colosal. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 14 de pe 18 mai 2024..