Camera 609 Sezonul 2 Episodul 13 de pe 5 Aprilie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 de pe 5 aprilie 2024
Marius o cere în căsătorie pe Mara, iar Iulia se întâlnește cu Victor și Eva la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 de pe 5 aprilie 2024. Adina îi spune mamei ei că Niți nu a greșit așa tare. ,,Mi-a criticat mâncarea”, spune Doina spre fetele ei.

Mara îi spune că Niți este bucătar-șef și că are restaurantul lui, deci știe să gătească. Doina mai apoi adaugă că și în cărțile de bucate, femeile experimentează și inventează diferite mâncăruri.

,,E ciorba mea, e rețeta mea!”, mai adaugă Doina. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 complet 5 aprilie 2024.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 de pe 5 aprilie 2024

Petru este concentrat pe apelul telefonic primit de la mama lui că Iulia vrea să îl vadă. Eva vorbește cu el, în timp ce gândul lui este în altă parte. Eva îi aduce aminte de propunerea lui ca ea să lucreze la firmă

,,Mă gândeam să revin, dacă ești de acord”, spune Eva. Victor îi spune că ar fi bine să mai aștepte puțin, măcar până se naște copilul. Eva nu e de acord, că nu vrea să își facă scenarii că Iulia îl va fura pe Victor.

Victor o întreabă de ce nu a mai venit la firmă, iar Eva îi spune că era și Diana la firmă și că era prea recent. Victor e confuz de ce putea să fie recent. Eva îi spune că Diana le-a stricat nunta și din cauza ei, ea a leșinat când trebuia să zică ,,da”. ,,M-a amenințat că le va spune tuturor de contract și că o să îmi facă familia de rușine”, îi spune Evei lui Petru.

Victor este nervos la cele auzite și dă cu pumnul în masă. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 de pe 5 aprilie 2024.

Doru începe să filmeze diferite cadre pentru a-și expune viața ca un adevărat influencer. ,,Vă salut de aici, din barul meu din casa mea”, spune Doru la cameră. ,,N-ai voie să fii un sărac care stă la apartament sau la bloc”, mai adaugă Doru, în timp ce filmează palmierii din casă. Apare Flory și își cere scuze că îl deranjează pe Doru din filmat.

Doru îi spune că filma pentru canalul lui de pe internet, dar ezită să spună adevărul. Flory insistă, iar Doru îi spune că filma cum să fie un adevărat barosan. Flory are o criză de râs: ,,Ce treabă ai tu cu barosăneala, stai cu soacră-ta în casă”

Mara și Adina îi fac o vizită lui Niți la restaurant. Fetele îi spun că nu au venit să mănânce, ci să îl împace cu Niți. ,,Din ăștia trei cu care a ieșit mama, tu ești cel mai simpatic (…) Noi ne-am gândit să te ajutăm să te împaci cu ea”, îi spune Adina.

Niți le explică rețeta de ciorbă rădăuțeană și cum ingredientele trebuie să rămână cum este în rețeta originală. El le spune fetelor că se mai gândește la împăcarea cu Doina. Niți s-a gândit la planul fetelor și îi aduce flori Doinei cu scopul împăcării. ,,Dragă Doina, să știi că nu am vrut să pun deloc la îndoială calitățile tale de gospodină”, îi mărturisește Niți.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 de pe 5 aprilie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Doina simte că Niți o lingușește, iar mai apoi acesta adaugă că vrea să își ceară iertare. Doina acceptă florile și îl poftește pe Niți înăuntru. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 13 online 5 aprilie 2024.