Camera 609 Sezonul 2 Episodul 10 Integral 15 Martie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 de pe 15 martie 2024
Luminița și Vlady pun la cale un plan pentru a pune mâna pe moștenire la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 integral 15 martie 2024, iar Damian află adevărata față a Marei. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 complet 15 martie 2024.

În timp ce, Felicia își face apariția în casă, Dragoș împreună cu Diana stau supărați pe canapea. ,,Dragoș, cu ce ocazie pe aici?”, îl întreabă Felicia pe Dragoș, mirată. ,,Am fost descoperit!”, este răspunsul lui Dragoș.

Dragoș își dă seama că cineva apropiat lui Victor, i-a spus de intențiile acestuia. ,,Nu mai conteaza, m-am ars, trebuie să dispar!”, este reacția lui Dragoș. Diana întreabă de planul lor, dar acesta le spune că cele două sunt pe cont propriu. Mircea o surprinde pe Elisabeta și o întreabă de numărul de telefon a unui doctor.

,,Eu cred că, Violeta are niște simptome de demență senilă prematură și ar trebui să mergem la un control!”, este răspunsul lui Mircea după ce Elisabeta îl întreabă motivul. ,,N-are nimic, dragă, așa e ea, ți-am spus asta dinainte de căsătorie!”, adaugă Elisabeta. Mai apoi, Mircea o întreabă direct dacă a avut vreo aventură cu Eduard, iar Elisabeta îi răspunde că această întâmplare a fost demult.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 de pe 15 martie 2024

Vlady vine cu chef de muncă la birou, unde dă nas în nas cu Roxana și o întreabă de Dragoș. ,,Țin să te anunț că, Dragoș nu o să mai vină la birou”, este răspunsul secretarei de la firma Pop Concept. Aceasta adaugă că Dragoș a fost concediat și să îl întrebe pe Victor sau chiar pe Diana. Vlady vrea ca Dragoș să fie angajat la loc, dar Roxana nu are nicio putere pentru a rezolva problema lui.

În timp ce, Eva și Victor se pregăteau să plece, Damian își face apariția. Acesta îi spune lui Victor că de când s-a întors în țară nu prea au avut timp să vorbească. ,,Mi-ar fi plăcut mult, dar noi suntem pe picior de plecare, mergem la mama Evei!”, îi răspunde Victor. Damian spune că vrea și el să vina cu cei doi să își ceară scuze față de Mara. Cei trei merg spre familia Georgescu împreună. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 de pe 15 martie 2024.

,,Aici stă Mara?”, întreabă Damian în timp ce găinile se aud pe fundal. Eva îi spune cu ce se ocupă familia ei, iar Victor adaugă că îi va plăcea de mama Evei. Cei trei însă, au nimerit într-un moment nu tocmai bun. În casă, Doina, Mara și Doru se ciondănesc. După ce spiritele se liniștesc, Doina îl ia în brațe pe Damian.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 de pe 15 martie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

În timp ce Dragoș își lua la revedere de la Diana, Vlady și Flory bat la ușă. ,,Ia, zi-ne tu, tot ce știi despre Dragoș!”, Flory spre Diana. Vlady explică situația și îi spune că Victor l-a dat afară de la firmă și nu înțelege de ce. Dragoș încearcă să găseasca un loc să se ascundă în casa familiei Soare, în timp ce detectiva Flory este pe urmele lui.

Damian părăsește furios casa familiei Georgescu, iar Mara încearcă să discute cu el, spunându-i că îi pare rău. ,,Nu înțelegi limba română? Vorbim altădată, sau vrei să te fac cu ou și oțet de față cu toată lumea?”, îi răspunde Damian cu un ton răstit. Mara este șocată de reacția lui Damian.

,,Marea iubitoare de artă, ce să zic, eu prost că m-am lăsat păcălit…”, adaugă Damian. Mara îi spune că aceasta credea că el o va vrea așa cum este ea cu adevărat. ,,Am descoperit cum ești cu adevărat, o prefăcută!”, spune Damian. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 10 online 15 martie 2024.