Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 5 de pe 16 Martie

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 de pe 16 martie 2024

Jo și Liviu au făcut un show incredibil pe piesa lui Lil Nas X, care le-a ieșit foarte bine la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 de pe 16 martie 2024. Jurații au fost plăcut surprinși de tranformarea făcută de Jo și Liviu. Jurații au fost uimiți de cât de bine le-a ieșit momentul și au ținut să-i felicite pentre reușita lor. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 online 16 martie 2024..

„Pasiune de 12 puncte. Mi-a plăcut foarte mult momentul vostru. Ați avut dificultate, efort susținut. Sincron”, spune Andreea Bălan.

„All the show, un pic al the shock. Festivalul transformărilor. E o piesă cardio, care îi solicită pe dansatori!”, spune Aurelian Temișan.

„Mă gândeam că e o piesă frumoasă, ofertantă, grea pentru Jo. Registrul vocii tale e prea înalt. Te-ai reglat pe parcurs, ai început un pic ezitant. Străluciți amândoi”, spune Ozana Barabancea.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 de pe 16 martie 2024

Alexia și Dima s-au transformat în Baby Shark și au făcut un show de zile mari. Cât de bine au reușit să cânte o piesă de copii care nu pare să fie atât de dificilă.

Cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, au avut parte de o surpriză când ruleta le-a dat ca și transformare Baby Shark, un moment amuzant, de copii. Cei doi l-au executat foarte frumos.

„Nu mă așteptam la varianta ai balcanică, asteptam modulatia dar nu am auzit-o. O piesă foarte grea, sunt multe trei note. E scrisă pentru copii, v-ați descurcat foarte bine. Nu ați avut foarte multe de făcut. Un deliciu pentru noi”, spune Ozana Barabancea.

„Au găsit un rechin de dimensiuni mici și care nu amenință, în Marea Neagră la noi. Simte balcanul altfel. Trecând de acest detaliu, au fost multe, fără greșeală. Ați respectat tot”, spune Mihai Petre.

Emi și Cuza au avut parte de mari bătăi de cap cu momentul din această ediție de a Te cunosc de undeva! sezonul 20, 16 marti 2024. Cei doi au creat un moment elegant, în rolul Madonnei. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 online 16 martie 2024..

Emi și Cuza au avut de făcut o transformare în Madonna care le-a ieșit bine, dar care în timpul repetițiilor le-a dat mari bătăi de cap celor doi. Aceștia au reușit să-și întreacă limitele și au intrat pe scena emisiunii cu mult curaj.

Cât de bine le-a ieșit și ce au spus jurații când au terminat momentul.

„Vă zic că efortul a fost mare. S-a văzut. Erau băieții de la mutări mobilier. V-ați străduit cât ați putut. O referință foarte foarte grea”, spune Cristi Iacob.

„Eu citesc fericire pe chipul vostru. E o bucurie să văd că v-a plăcut! Ești mai diafana tu, Emi.Ești mai luminoasă, voluminoasă. Nu știu ce bătaite, dar aici a fost show!”, spune Aurelian Temișan.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 online 16 martie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Barbara și Bella au surprins pe toată lumea la Te cunosc de undeva! sezonul 20, în ediția din 16 martie 2024, cu o transformare de zile mari în Taco. Cât de bine le-a ieșit celor două concurente.

Cele două concurente au creat o impresie frumoasă cu transformarea lor în Taco. Acestea au reușit să creeze un moment memorabil pe scena emisiunii.

Ce le-au spus jurații despre transformare.

„Ceea ce apreciez eu este că ați încercat să fiți în personaj, doar că aș fi dat un semiton mai sus. Nu v-a pus în evidență această tonalitate. Gravele s-au simțit. Nu s-au auzit. Temișan știe foarte bine că a cântat piesa asta, a studiat-o”, spune Ozana Barabancea.

„Nu e o piesă ușoară, deși pare. Ați avut o atitudine masculină. Da, eu sunt mulțumit. A fost show. Nu știu unde pleacă 5”, spune Aurelian Temișan. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 5 de pe 16 martie 2024..