Camera 609 Sezonul 2 Episodul 11 Complet 22 Martie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 de pe 22 martie 2024
Marius o sărută pe Mara, iar Victor și Eva se ceartă în continuare din cauza biletului, in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 complet 22 martie 2024. Violeta îi vizitează pe Eva și Victor, dar nu a nimerit în momentul cel mai bun. Eva îi reproșează lui Victor anumite lucruri ce țin de ordinea în casă. Mama lui Victor sare în ajutor și le spune că o poate trimite pe Cocuța la ei Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 complet 22 martie 2024.

,,Ne descurcăm, mulțumim, deși cred că lui Victor i-ar plăcea să mai aibă o femeie prin preajmă”, îi răspunde Eva, Violetei.

Victor îi spune că nu este momentul de o discuție de față cu mama lui, iar Eva îi spune că ar putea să audă și ea. Violeta nu înțelege de ce doi se ceartă, iar Eva spune direct: ,,Pentru că, Victor s-a văzut cu Iulia!” Atât, Violeta cât și Victor sunt șocați de spusele Evei. Victor vrea să afle de ce și de la cine a auzit o asemenea acuzație, iar Eva spune că e cineva de încredere și nu vrea să dezvăluie. Aceasta îl pune pe Victor să o sune pe Iulia și să vorbească cu ea pe difuzor.

,,Cum să o sun pe Iulia, ai înnebunit la cap?”, este reacția lui Victor.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 de pe 22 martie 2024

,,Ce-am făcut, ce-am făcut, ce-am făcut”, este reacția lui Victor Popescu, după ce i-a spus Evei că l-a văzut pe Victor cu altă fată.

Doctorul îi spune Dianei că se simte foarte vinovat pentru ce a făcut. Diana încearcă să îl încurajeze și îi spune: ,,Dacă Eva o să se certe cu Victor, atunci când o să aibă nevoie de un prieten, tu o să fii ăla!”.

Victor nu înțelege de ce are atitudinea asta, iar Diana îi spune toate probleme ei de-a lungul vieții simțit de-a lungul vieții. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 de pe 22 martie 2024.

Adina și Mara, stau pe canapea și se întreabă pe unde a umblat mama lor cu o seară în urmă. Adina îi spune Marei că Doru a lăsat-o pe mama lor la Niți. Fetele se întreabă dacă există ceva între cei doi. Între timp, Mara primește un mesaj de la Marius și ridică imediat de pe canapea. Adina o întreabă dacă încă îi place de el.

,,Da, normal”, este răspunsul Marei.

Marius o aștepta pe Mara în fața casei, iar cei doi se sărută. Damian îi observă pe cei doi și începe să îl atace pe Marius. Adina sare să îi salveze pe cei doi, și îl indepărtează pe Damian cu un șpray paralizant.

Doctorul o întreabă pe Eva dacă a vorbit cu Victor. Aceasta îi spune că Victor i-a zis că nu s-a văzut cu Iulia. Între timp, Diana face poze celor doi și i le trimite lui Victor

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 de pe 22 martie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Încercând să tragă cu urechea la conversația Elisabetei cu Eduard, Mircea și Sergiu intră din greșeală peste cei doi. ,,Eduard are să vă spună ceva”, le zice Elisabeta celor doi. Mircea și Sergiu spun că nu îi mai interesează de ce se întâmplă între ei. ,,Adevărul e că am făcut niște investigații și se pare că am cancer”, le mărturisește Eduard lui Mircea și Sergiu. Cei doi sunt șocați: ,,Îmi pare rău”. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 11 online 22 martie 2024.

După ce a primit pozele de la Diana cu Eva și doctorul Victor Popescu, Victor merge peste ei la restaurant. ,,Deci cine înșeală pe cine?”, este reacția lui Victor când ajunge la masa celor doi. Eva îi spune că Victor Popescu chiar ține la ea și îi mărturisește că el i-a spus de Iulia. Toate acestea se întâmplă sub privirile Dianei