Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 6 Complet 23 Martie

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 de pe 23 martie 2024

Romică Țociu și Paula Chirilă au făcut un adevărat spectacol în cea de-a șasea gală la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 complet 23 martie 2024! Romică Țociu și Paula Chirilă au rămâs fără cuvinte când au văzut ce le-a pregătit ruleta pentru cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Pentru prima dată în acest sezon, ei au primit un personaj cu extrem de multă coregrafie, care le-a pus ceva probleme, dar după multe ore de repetiție au reușit să pună în scenă un show de senzație. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 online 23 martie 2024..

Romică Țociu și Paula Chirilă au oferit o lecție de feminintate și senzualitate, amândoi atinși de spiritul divei Lady Gaga. Pe lângă costumele spectaculoase pe care le-au purtat pe scenă, concurenții au avut o coregrafie extrem de complicată.

Ei au adus în fața juriului și a telespectatorilor videoclipul celebrei piesei „Alejandro” și încă de când au pășit în platou, toți i-au privit uluiți. Atât Paula, cât și Romică au fost nevoiți să îțși depășescă anumite limite cu transformarea în Lady Gaga, iar la final, actrița a fost compleșită de emoții.

Imediat cum s-a terminat momentul, Paula Chirilă a izbucnit în plâns chiar în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Partenerul ei, însă, i-a fost aproape și a îmbrățișat-o imediat. „Aplauze pentru Paula căreia i-a fost foarte rău astăzi!”, a spus Romică.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 de pe 23 martie 2024

După ce la finalul galei trecute și-au aflat noile personaje, respectiv Tatae (Tata Vlad, B.U.G. Mafia) și Loredana, la repetiții cei doi au avut parte de o surpriză și mai mare. Astfel, în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024, Zarug a fost cel care a intrat în pielea Loredanei și Eliza s-a transformat în Tatae de la B.U.G. Mafia, spre amuzamentul tuturor.

Deși nu se așteptau, în cea de-a șasea ediție, atât Zarug cât și Eliza au avut câte o provocare. În timp ce artistul a intrat în pielea divei Loredana, coechipiera lui a fost nevoită să învețe atitudinea băiatului de cartier, care numai atacând se poate apăra.

Eliza chiat a apelat și la ajutorul colegilor ei, Jo și Connect-R, pentru a-și lucra cât mai bine personajul. Cu toate acestea, jurații au aflat abia când concurenții au intrat pe scenă cum li s-au împărțit personajele, iar reacția lor a fost pe măsura surprizei.

„E revoltător! Băi, băiatule!”, a strigat Ozana când i-a văzut pe cei doi transformați în Loredana și Tatae de la B.U.G. Mafia, în timp ce Aurelian Temișan s-a ridicat în picioare să danseze pe celebra piesa „Lumea e a mea”. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 online 23 martie 2024..

Florin Ristei și Ilona Brezoianu și-au depășit din nou limitele în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Concurenții au fost nevoiți să aducă în fața publicului „These Boots Are Made for Walkin’”, una dintre primele melodii care a beneficiat de un videoclip chiar înainte de apariția acestui termen, spre disperarea celor doi.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 online 23 martie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Dacă săptămâna trecută Florin Ristei și Ilona Brezoianu au primit doar un „?”, ei au aflat abia la repetiții că trebuie să se transforme în Nancy Sinatra. Astfel, cei doi au avut la dispoziţie cu 3 zile mai puţin pentru a-și pregăti personajul, dar au ajuns rapid la concluzia că nu sunt mulțumiți de alegerea ruletei.

Cu toate acestea, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pentru a aduce în seara galei un moment foarte bine pus la punct cu care au și reușit să impresioneze. Cei doi artiști au recreat atmosfera anilor 60 pe scena Te cunosc de undeva! în ediția din 23 martie 2024 cu interpretarea piesei „These Boots Are Made for Walkin’”.

De asemenea, nimeni nu a putut să își ia ochii de la grația lui Florin Ristei pe tocurile atât de înalte. „E ilegal ca Ristei să aibă picioarele astea!”, a strigat Alina Pușcaș. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 6 de pe 23 martie 2024..