Camera 609 Sezonul 2 Episodul 12 – 29 Martie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 de pe 29 martie 2024
Victor face o vizită familiei lui și îi cere Violetei copia de la cheia casei lui in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 de pe 29 martie 2024. Mai apoi, el îi explică că Luminița cu Vlady au folosit aceeași cheie ca sa intre prin efracție în casa lui și sa lase acel bilet semnat de Iulia.

,,Nu îmi vine să cred ca au recurs la chestii atât de josnice”, este reacția Violetei.

,,Vreau să apăr familia asta și doar Luminița face rău și nu o interesează de nimeni și nimic și acum și chestia asta cu Edi”, adaugă Violeta.

Victor, confuz îi întreabă ce este cu unchiul Edi. Sergiu îi răspunde că Edi nu este bine și că are cancer. Violeta plăngând părăsește camera. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 complet 29 martie 2024.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 de pe 29 martie 2024

În timp ce, Doina se uita la televizor, Adina și Doru își fac apariția. ,,Mama, vrem și noi să dormim aici”, îi spune Adina mamei ei. ,,Nu se poate”, răspunde Doina.

Doina îi spune că nu îi poate lăsa să doarmă pe canapea, deoarece se uită la emisiunea ei preferată Power Couple. Doru îi spune că este și emisiunea lui preferată și se pune lângă mama soacră. Doina se face comodă și își întinde picioarele pe Doru. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 de pe 29 martie 2024.

Vlady, Mircea și Flory iau mic dejunul împreună. Vlady o tratează pe Flory cu indiferență și nu o bagă în seamă când aceasta îi cere sarea. Mircea este intermediarul dintre Flory și Vlady

,,Știi de ce nu vrea să îți spună de ce nu vorbește cu mine? Pentru că știe că nu ești de acord cu metodele lui și ale Luminiței (…), Luminița a depășit niște limite care nu trebuiau depășite”, îi spune Flory lui Mircea. ,,Tată, spune-i Florentinei să nu mai arunce cu jigniri”, îi transmite Vlady, Florentinei prin intermediul lui Mircea.

Flory îi spune că nu va mai arunca cu jigniri când nu se va mai amesteca în viețile altora. Râspunsul lui Vlady este că mulți fac eforturi pentru a pune mâna pe moștenire. Flory se ridică și pleacă la muncă.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 de pe 29 martie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Doina merge le cabinetul doctorului Popescu pentru a se asigura că nu își mai bagă nasul în relația fiicei ei cu Victor. ,,Ce ai cu fiica mea?”, îl întreabă Doina. Victor Popescu îi spune că simte un deja-vu. ,,Deja îți trag eu una de nu mai vu nimica dacă te mai amesteci în relația lui fiică-mea cu Victor!”, este răspunsul Doinei. Doctorul îi spune că nu a vrut și ca mai mult a fost o greșeală. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 12 online 29 martie 2024.

În timp ce Eva se pregătea pentru cina în patru, Victor primește mai multe mesaje pe telefon. Telefonul era întors cu fața în jos, iar Eva curioasă verifică cine l-a sunat pe Victor și era chiar Iulia, fosta lui logodnică.

După ce Eva a văzut mesajele primite de la Iulia pe telefonul lui Victor, cei doi se ceartă din nou. În același timp, Marius îl suna insistent pe Victor, deoarece acesta împreună cu Mara îi aștepta la un restaurant luxos. Marius se aștepta ca Victor să plătească nota, după ce vine, dar cum acesta nu și-a făcut apariția, el ar trebui să plătească.

În timp ce Marius îl tot sună pe Victor, acesta îi spune Evei îi spune că nu știe de ce i-a scris Iulia și pe un ton mai agresiv îi răspunde că nu a vorbit cu ea. Victor îi răspunde lui Marius și îi spune că nu poate să vorbească.