Camera 609 Sezonul 2 Episodul 14 Online 12 Aprilie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024
Violeta simte la camera 609 sezonul 2 episodul 14 online 12 aprilie 2024 că și ea cu Sergiu trăiesc un coșmar la fel de mare cu toată situația creată de Iulia. Victor îi întreabă ce a vrut Iulia prin venirea ei. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 complet 12 aprilie 2024.

,,A vrut să vadă ce mai faci”, răspunde Violeta. Victor le explică că Luminița împreună cu Vlady i-au spus Iuliei că el se gândește la ea. ,,Când a venit la voi, i-ati spus de Eva?”, întreabă Victor. ,,I-am spus că ești cu cineva”, răspunde Violeta. Violeta îi spune că a uitat să îi zică Iuliei, că Victor așteaptă un copil cu Eva.

Adina și Mara își fac apariția la Eva, care plângea în timp ce ștergea geamurile. ,,Hai, zi-ne ce ți-a făcut nenorocitul”, întreabă Adina. Mara începe să spună câteva variante care au legătura cu Iulia, iar Eva îi spune că toate sunt adevărate. ,,Ăsta e mai jos ca Doru”, spune Adina.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024

Diana o primește pe Iulia la ea acasă și o întreabă dacă vrea să o servească cu ceva. Iulia spune că ar vrea să servească cu informații ,,Am reapărut în peisaj pentru că mi s-a spus că Victor se gândește la mine”, spune Iulia, Dianei.

Iulia, mai spune că momentul în care s-a despărțit de Victor, a fost cea mai mare greșeală din viața ei. Tot ea, îi spune că nu aștepta ca în momentul în care Diana i-a dat adresa, acolo să fie întâmpinată de Victor și viitoarea mama a copilului lui. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

După ce a terminat consultația, doctorul Popescu o întreabă pe Flory de Iulia. ,,Hai că ai sifonat tot!”, spune Vlady. ,,Da ce mai era de sifonat?”, întreabă Victor. Flory schimbă subiectul.

Vlady e nervos și îi spune că a vărsat toate secretele familiei. Flory îl întreabă pe doctor de faza cu Iulia și dacă el este implicat în apariția ei la casa Evei și a lui Victor. Doctorul e și el confuz de faptul că Iulia a mers la ei acasă și îi spune Florentinei că lui chiar îi pasă de Eva. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 online 12 aprilie 2024.

Doina îi ia la întrebări pe Doru, Adina și Mara despre Iulia. ,,Ce știți despre Iulia?”, întreabă Doina. Fetele spun că nu știu nimic, iar Doru răspunde că știe ceva despre această Iulia. ,,Parcă i-am auzit pe Vlady și pe Flory vorbind despre ea”, răspunde Vlady Vlady începe să spuna mai multe, iar Adina încearcă să îl ia pe Doru. ,,Gura, stați pe loc!”, răspunde Doina.

Iulia își cere scuze că a venit neanuțată la Violeta acasă. Ea vrea să poarte o conversație despre situația în care se află. ,,De ce nu mi-ai spus că așteaptă un copil?’’, întreabă Iulia. Violeta îi spune că a luat-o prea repede și nu a avut timp să îi zică. Tot ea îi spune că a fost logodit cu Diana, până să apară Eva în peisaj.

,,Logodnă pe care a rupt-o pentru că a lăsat-o pe Eva însărcinată?”, spune Iulia. Violeta confirmă.