Camera 609 Sezonul 2 Episodul 19 in Reluare 17 Mai 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 19 de pe 17 mai 2024
Flory o pune pe Ginuța să afle informații din casa familiei Soare, iar Iulia îi dă o veste șoc lui Victor in camera 609 sezonul 2 episodul 19 in reluare 17 mai 2024. Eva și Victor se întorc de spital, după ce tânăra a avut contracții. ,,E numai vina mea”, spune Victor. ,,Nu, nu e numai vina ta, amândoi suntem vinovați”, răspunde Eva. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 19 complet 17 mai 2024.

Cei doi se pun pe canapea și iși aduc aminte de momentul când au ajuns la spital. Doctorul Victor Popescu l-a prins pe Victor pe hol și îl roagă să o vadă pe Eva. Doctorul încearcă să îi spună sa aibă mai multă grija cu tânăra, iar Victor îi zice să nu îi facă morală.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 19 de pe 17 mai 2024

,,Eva are complicații cu stresul ăsta”, îi zice Victor Popescu.

În cazul Evei, aceasta rememorează momentul de la spital. Doctorul îi spune că a avut contracții regulate care nu sunt normale. Acesta îi ia tensiunea și îi relatează ca nu este atât de bine. ,,Înafară de nuntă, te-ai mai agitat cu ceva în ultima perioadă?”, întreabă Victor Popescu.

Eva oftează, iar doctorul îi reamintește că trebuia să aibă grijă de ea. Doina se întoarce cu două fresh-uri de portocale și se pune lângă ei. ,,Ce faceți? Meditație în cuplu?”, întreabă Doina.

Eva îi răspunde că sunt ingrijorați. Doina le spune că asta înseamnă să fii părinte și că se vor descurca în rolul de părinți. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 19 de pe 17 mai 2024.

Ginuța, cea mai bună prietenă a Florentinei, este în casa familiei Soare sub acoperire. Aceasta se dă drept recenzor și le cere date despre ele. Diana și Felicia nu înțeleg de ce trebuie să divulge informații despre ele. Cele două spun că nu au auzit până acum de recensământ.

,,E pe bani?”, spune Felicia ,,Nu, e gratis!”, răspunde Ginuța. Felicia îi dă replica înapoi și îi spune că nu vrea, dar Ginuța îi zice că procedura este obligatorie.

Ginuța poartă o cască de ureche, unde pe cealaltă parte se află Flory, care aude toată conversația fetelor și îi spune prietenei ei ce să le zică. ,,Statul dorește să vă cunoască mai mult”, spune Ginuța. ,,M-am născut într-o zi friguroasă de iarnă”, răspunde Felicia.

După ce, Felicia termină de povestit, Ginuța întreabă dacă mai locuiește cineva în casă, iar aceasta îi spune că mai este o fată. Ginuța continuă cu întrebări referitoare la copil, iar Diana îi răspunde.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 19 de pe 17 mai 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

În timp ce, Doru și Anuța se jucau în bucătărie, cineva bate la ușă. Doru strigă să intre, iar pe ușă întră Marian, tatăl Adinei ,,Ce bine că ai venit, bunicu”, spune Anuța, entuziasmată.

Marian își cere scuze că nu i-a adus ceva fetiței. ,,Nu e nimic, îmi aduci data viitoare!”, spune fiica lui Doru. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 19 online 17 mai 2024.

Diana îi spune Iuliei că a trecut o persoană cu recensământul pe la ea și Felicia și că le-a obosit îngrozitor. Iulia îi răspunde că recensământul a fost acum doi ani. Diana și Felicia sunt șocate. ,,Le-ați dat informații private?’”, întreabă Iulia.

Diana își aduce aminte ce informații i-a dat Ginuței. Aceasta e șocată și le spune fetelor că trebuia să își dea seama că persoana cu recensământul era Ginuța,cu care a fost în tabăra de slăbit. ,,Asta de ne-a pus întrebări e prietena lui Flory”, dezvăluie Diana.

În acel moment, Iulia primește un apel de la Victor.