Camera 609 Sezonul 2 Episodul 20 Complet 24 Mai 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 de pe 24 mai 2024
In serialul camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 complet 24 mai 2024 acțiunea se concentrează în jurul trăirilor lui Victor, cu privire la micuțul Toma și la frica de a-i mărturisi Evei că Iulia i-a spus că e tatăl copilului! Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 complet 24 mai 2024.

Episodul „Jarul potolit te arde” începe cu coșmarul lui Victor. Acesta visează că Iulia și Eva sunt în aceeași cameră și îi cer lui lucruri pentru cei doi copii ai lor. Victor spune numele „Toma” în somn, iar Eva îl aude. Îngrijorată de starea lui Victor, Eva încearcă să afle de ce este atât de abătut, însă bărbatul nu are curajul să-i dezvăluie că Iulia spune că el este tatăl copilului ei. Pentru că își imaginează că dacă-i spune că are un alt copil cu Iulia Eva s-ar despărți de el, Victor nu este sincer și nu recunoaște ce-l macină. Eva se gândește că numele visat de Victor ar fi un nume bun pentru copilul lor.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 de pe 24 mai 2024

Când vede că Eva își face bagajul pentru maternitate, Victor se sperie, crezând că vrea să-l părăsească: „Eva? Ce faci, pleci? De ce ți-ai face bagajul?”, a spus Victor îngrijorat, în timp ce Eva se amuză copios: „Da! Plec! Plec la spital! Am uitat să-ți spun, sunt gravidă! Ce ai? Te comporți ciudat în ultimul timp! Dacă s-a întâmplat ceva, orice, poți să-mi spui!

Sunt aici să ascult orice vrei să-mi spui! Ești emoționat că vine bebe, nu? Și eu abia aștept să vine bebele nostru! Când eram mică, la mine în familie se mințea mult! Tata inventa tot felul de povești, mama se prefăcea că le crede și n-aș vrea să ajungem și noi în situația asta! Dacă s-a întâmplat ceva, poți să-mi spui! Aș fi foarte dezamăgită să știu că suntem în aceeași situație!”, i-a spus Eva lui Victor, care i-a dat asigurări că va avea grijă să nu sufere. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 de pe 24 mai 2024.

Eva merge să-și cumpere cele necasare pentru naștere de la farmacie și se întâlnește cu un om al străzii, care îi cere ceva de mâncare. Când vede că Eva este însărcinată, omul îi dă un sfat extrem de emoționant.

„Să-l iubiți, doamnă, când va veni! Pe mine mama m-a dat din prima zi! Nici măcar o zi nu cred că m-a ținut. De-aia vă zic să-l iubiți. Aveți tătic pentru bebe? Da? E băiat nu-i așa? Nu vă speriați! Dacă aveți și tătic este extraordinar! Familia e totul penturu un copil! Doamnă, sunteți o femeie fericită! Aș vrea să vă mai rog ceva pentru bebe: Să-l țineți în brațe! Tot timpul! Eu cred că dacă are dragostea voastră e tot ce-i trebuie! O să fie un copil fericit! Să aveți o naștere ușoară! Fiți binecuvântată, doamnă!”

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 de pe 24 mai 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Răvășită de vorbele omului, Eva leșină pe stradă, dar este prinsă și dusă acasă de tatăl ei, care era prin zonă. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 20 online 24 mai 2024.