Camera 609 Sezonul 2 Episodul 6 – 16 Februarie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 de pe 16 februarie 2024
Eva îi mărturisește lui Victor in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 online 16 februarie 2024 că ea se simte prost pentru starea Violetei, după ce aceasta a auzit ca se vor muta împreună. Eva e dispusă să locuiască în aceeași casă cu mama lui Victor, dacă asta ar însemna ca starea Violetei va fi mai bună. Flory și Vlady fac o ședință în familie pentru a da vestea mutării la casa lor.

Vlady spune că el și Flory vor să iasă din umbra părinților și cum casa devine din ce în ce mai mică. Luminița îi suspectează că au luat această hotărâre după ce și Eva cu Victor au decis să se mute la casa lor. Mircea îl susține pe Vlady în decizie, pe când Luminița nu vrea să audă. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 complet 16 februarie 2024.

Eva și doctorul Popescu se delectează cu prăjituri, și Eva îi mulțumește că a făcut pace cu Victor și că apreciază enorm gestul lui. Acesta îi spune că poate conta mereu pe el. Eva îl invită pe Victor Popescu la nuntă și speră că de data asta să vină.

Eva se întoarce acasă nervoasă, împreună cu Doina, și nu îi vine să creadă ce a putut face mama ei la familia Pop. ,,Ți-am vrut binele’’ este răspunsul mamei ei. Eva este supărată pe Doina, după ce aceasta a spus în vizita la familia Pop ca anulează nunta ei. Doina îi reproșează Evei că nu a fost în stare să ia o hotărâre care să îi fie de folos și ca Violeta nu îi va da drumul lui Victor să plece

Aceasta și Victor au un coșmar cu mamele lor. Ei visează că, în momentul lor de intimitate, Violeta dă buzna peste ei, spunând că Doina nu o lasă să-i cânte cântece de leagăn bebelușului. Cele doua se ciondănesc în fața Evei și a lui Victor, care stau acoperiți cu o pătură. Cei doi se trezesc speriați din coșmar.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 de pe 16 februarie 2024

La rândul său, protagonistul Matei Negrescu mărturiseşte: „3 miliarde moştenire, 2 lumi date peste cap şi 1 serial de miliarde! Pentru că Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante. Abia aşteptam să vă dăm întâlnire, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului, în fiecare vineri seara, la a1!”. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 de pe 16 februarie 2024.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 de pe 16 februarie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu vor putea fi urmăriţi în această toamnă, în fiecare seară de vineri, la a1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, din august, la a1. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 6 online 16 februarie 2024.