Camera 609 Sezonul 2 Episodul 7 – 23 Februarie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 de pe 23 februarie 2024
Eva le strânge pe Doina, Adina și Mara într-o adunare de familie in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2episodul 7 online 23 februarie 2024. Aceasta le spune că ea cu Victor chiar s-au despărțit, după discuția avută cu el la birou. Eva îi dă dreptate mamei sale, iar planul devine și mai credibil. Doina crede în ce îi spune Evapune planul în aplicare cu despărțirea de Victor, iar mama ei o crede: ,,Nu e de glumit, ăștia char se despart!’’ Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 complet 23 februarie 2024.

Victor și Eduard se întorc acasă, iar Violeta panicată îi întâmpină: ,,Spune-mi că sunt niște zvonuri!”. Victor îi spune direct că s-a despărțit de Eva, Violeta și Sergiu rămân șocați

Violeta și Victor poartă o discuție, iar acesta îi dă dreptate mamei lui în legătura cu Eva: ,, Tu ai avut dreptate de la bun început!”. Victor îi spune Violetei despre discuția cu Eva: ,,Mi-a zis că tu joci un teatru ieftin (…) e totul o mascaradă, ca să mă ții pe mine aproape!”

,,Incredibil, nu se poate așa ceva!” este reacția Violetei

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 de pe 23 februarie 2024

Vlady și Flory ajung acasă și dau vestea despărțirii dintre Victor și Eva. ,,Normal că mă bucur pentru noi, dar sunt puțin tristă pentru Eva’’, reacția lui Flory după ce Luminița îi spun că ține cu inamicul.

Vlady are și el o veste: ,,Tobe, vă rog!(…) Sunt noul CEO al firmei Pop Concept!” Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 de pe 23 februarie 2024.

Victor îi dă vestea Elisabetei că va trebuie să plec cu doctoratul în America, dar bunica nu îl crede, crezând ca e o glumă. Mai apoi, adaugă că s-a despârțit de Eva, iar Elisabeta își îndreaptă privirea spre Violeta, spunându-i că e doar vina ei!

Elisabeta vine la Victor în cameră și îl trage la răspundere dacă chiar s-a despărțit de Eva. Acesta îi spune că, de fapt, este doar un plan de împăcare între cele doua mame și că vrea ca cele două sa se simtă vinovate.

Sergiu se alătura conversației: ,,Cred că, bibanul a mușcat momeala!” Vlady se acomodează in postura de CEO Pop Concept.

În timp ce, Doina era la șaormeria ,,La Cumnați”, aceasta primește un telefon de la Elisabeta. Buni îi spune că, Violetei îi pare rău pentru cele întâmplate și că ar vrea ca aceasta să treacă pe la familia Pop.

Doina e de acord și acceptă invitația.

Violeta află de la Elisabeta că Doina va trece pe la ei să-și ceară scuze. Violeta e dispusă să o ierte: ,,Eu nu vreau război cu nimeni!’’

Doru și Marius sunt în culmea fericirii cu noua lor afacere, după ce Doina a venit la ei și a mâncat o șhaorma. Marius vrea să sărbătoarească cu Mara, dar își face apariția un inspector șef de la primărie cu o veste șoc.

Inspectorul le spune că trebuie să închidă localul, deorece în zona respectivă se va construi o stație de metrou. Doru și Marius sunt devastați.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 de pe 23 februarie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Doina și Violeta stau pentru prima dată față în față, după ce au avut scandalul. Urmează un schimb de replici între cele două că, de fapt cealaltă trebuie să își ceară scuze. Elisabeta intervine și afirmă că amândouă sunt vinovate.

O ceartă pornește din nou, iar Elisabeta începe să plângă. Eva și Victor, sunt la vizionarea noii lor case, iar tânăra începe să aibă contracții ,,Cred că o sa nasc!’ Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 online 23 februarie 2024.