Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 5 Reluare 17 Octombrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 de pe 17 octombrie 2023
Cei cinci elevi, Adrian Tăianu, Mihai Danciu, Isac Diana, David Lungoci și Bogdan Hornea au venit la imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 de pe 17 octombrie 2023 cu scopul de a-și prezenta business-ul și a le cere antreprenorilor 30.000 de euro pentru 10% din compania lor. Premiera sezonului patru poate fi vazuta mai jos aici pe site, in reluare.

​Fostele mine din Valea Jiului sunt transformate în spații de dezvoltare personală și profesională, iar unul dintre acestea este un Hub de Robotică, unde fiecare elev are acces la workshop-uri de mecanică, programare, PR și mediu. Toate acestea sunt susținute de un grup de tineri cu experiență de 5 ani în echipele de robotică deja existente în Hunedoara.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 de pe 17 octombrie 2023

Isac Diana este lider al clubului de robotică “AlphaBit” și Președinte & Ex Finance Director – ThinkUp Academy | Academia de inventare (ONG). De asemenea, este Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor & Ex Vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Hunedoara. Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 integral 17 octombrie 2023.

Tânăra este fondator TED-Ed CNME, Intern la Upgrade Education și fondator al rețelei de Ambasadori Upgrade. Ea este delegat la conferințe de Model United Nations.

AlphaBit este una dintre echipele fondatoare ale hub-ului de robotică, iar împreună cu trei profesori formează network-ul necesar de ONG-uri din Valea Jiului. Cu ajutorul colaboratorilor, ea se ocupă de strategiile de dezvoltare a zonei prin robotică.

Nicușor Mușat și-a prezentat afacerea în fața leilor și a cerut, pentru 30%, 350.000 de euro. Pranoya, un brand românesc dedicat îngrijirii orale premium, a reușit să se impună pe piața din România încă din 2019. Acesta a dezvoltat, produs și comercializat produse premium de îngrijire orală, lansând prima colecție dedicată lucrărilor protetice de tipul fațetelor dentare.

​Cu business-ul Pranoya, Nicușor Mușat a reușit să își creeze imediat nișa de clienți având suportul constant al mai multor stomatologi de specialitate. Scopul lui este de a revoluționa industria de îngrijire orală și a veni cu soluții naturale, benefice și cu adevărat eficiente pentru clienții care îl aleg.

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 reluare 17 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Filip poartă numele bunicului său cu mândrie și vrea să ducă cât mai departe meșteșugul neamului, așa că și-a făcut curaj și a intrat în „cușca leilor”. Prezent în fața celor cinci investitori, tânărul antreprenor le-a cerut suma de 500.000 de euro pentru 25% din afacerea sa.

Provine dintr-o renumită familie de pescari de la Marea Neagră și a transmis pasiunea din tată în fiu printr-un business de succes! Filip Mastică și-a prezentat afacerea „La Calcan”, dar și povestea din spatele ei în fața celor cinci mari antreprenori din România.

​Produsele restaurantului cu specific pescăresc „La Calcan” sunt preparate de către bucătăresele locului, dupa rețetele dobândite din moși-strămoși. Totul a început cu o plasă aruncată în Marea Neagră, iar restul este istorie!

Invitați la masă, pentru a gusta din preparatele gătite conform tradiției, cei cinci antreprenori s-au convins pe loc! Filip Mastică i-a cucerit cu business-ul „La Calcan” și chiar i-a câștigat drept clienți, dar Dragoș Petrescu a avut o altă propunere pentru tânărul de 21 de ani. Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 online 17 octombrie 2023.