Insula De 1 Milion Sezon 1 Episodul 1 Online 16 Martie 2024

insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 online 16 martie 2024

Armin Nicoară, unul din concurenții care participă la insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 online 16 martie 2024, i-a uimit pe ceilalti concurenti, dar și pe Cosmin Cernat, cu ținuta sa extravagantă. Nicoară Armin-Vasile-Rusalin are 28 de ani și este din Timișoara. Acesta e pregătit să își depășească limitele și să demonstreze că poate lupta, în ciuda bolii sale: diabet zaharat. Artistul se mândrește cu o carieră muzicală de succes ca saxofonist și alături de soția sa, Claudia Puican, formează unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri de artiști din România. Vezi mai jos in reluare emisiunea insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 de pe 16 martie 2024.

Armin Nicoară a ieșit deja în evidență prin costumația sa ieșită din comun. Sacoul său mov cu paiete l-a uimit chiar și pe prezentatorul Cosmin Cernat, care a mărturisit că ar vrea și el unul la fel.

Insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 online de pe 16 martie 2024

Au curs lacrimi în prima ediție „Insula de 1 milion’’. Concurenții și-au pus sufletele pe tavă și au povestit cele mai adânci secrete și poveștile lor de viață emoționante.

Începutul emisiunii „Insula de 1 milion’’ a fost unul cu adevărat emoționat. 50 de concurenți cu povești unice și cu vieți total diferite s-au adunat pe aceeași insulă, cu un scop comun. Acela de a fi parte la cel mai mare experiment social televizat de până acum.

Cosmin Cernat a fost întâmpinat cu mare bucurie de cei 50 de concurenți care i-au scandat numele și l-au aplaudat. Viizionati acum mai jos insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 online 16 martie 2024.

La rândul său, Cosmin le-a mulțumit și a dat șansa fiecăruia să spună câteva cuvinte despre ei înșiși. Alexandra Maticiuc are 19 ani și a izbucnit în lacrimi în timp ce își povestea viața. Aceasta practică înotul de performanță, își dorește să meargă la Olimpiadă unde ar vrea să reprezinte România și să câștige o medalie.

Într-o competiție individuală în care brățara este elementul central al reality show-ului, Cosmin Cernat le-a menționat concurenților că și el poartă la mână 4 brățari cu totul deosebite.

„Eu am la mână 4 brățări care valorează totul pentru mine.

Ele au fost create aici, în această țară superbă. Pe una din ele scrie „Mădălina” și este a soției mele. Apoi sunt alte trei brățări. Pe una scrie Matei, pe una scrie Maya și pe una Ayana. Sunt cei trei copii ai mei. E tot ce am eu mai de preț’’, a spus Cosmin Cernat vizibil emoționat.

Noua emisiune Insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 in reluare 16 martie 2024 poate fi vizionata mai jos

A fost panică încă din prima ediție pe „Insula de 1 milion”. Mădălina s-a prăbușit din senin, la pământ. Concurenții au chemat panicați medicul, care a ajuns la ea în câteva secunde. Mădălina și-a revenit destul de rapid și a asigurat că se simte bine și speră ca acest eveniment să nu mai aibă loc în drumul său spre victorie.

Ruleta s-a învârtit și s-a oprit în dreptul numărului 5, care îi corespunde concurentului Alin. Acesta este cel care preia controlul jocului și nominalizează patru concurenți.

Prin urmare, alegerile au fost făcute! Jaguaru, Sorin, Szilard și Filip sunt cei patru concurenți nominalizați de Alin.

Alin: Bărbații pe care i-am nominalizat au foarte mult testosteron și îmi doresc foarte mult să văd o confruntare între bărbații ALFA.

Din punctul meu de vedere, ar trebui să plece acasă Sorin. Concurentul Alin a avut o strategie, în sensul în care îl Vede pe Sorin cel mai slab dintre cei patru nominalizați. Mai jos puteti vedea in mod gratuit insula de 1 milion sezonul 1 episodul 1 online 16 martie 2024 complet.

După terminarea probelor, Cosmin Cernat a anunțat cine e marele câștigător, dar și cine se află în pericol de a părăsi competiția încă de la început. După ce Szilard a câștigat prima probă, proba decisivă s-a dat între Jaguaru, Alin si Filip.