Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 8 Integral 2 Noiembrie 2023

sariti de pe fix episodul 8 sezonul 1 2 noiembrie 2023
Primul joc al serii la sariti de pe fix sezonul 2 episodul 8 integral 2 noiembrie 2023 va fi „Decolare spontană”, în cadrul căruia vor participa Irina Rimes și Irina Antonie. „O să le comunic, în timpul jocului, mai multe categorii de subiecte. Ele vor răspunde pe rând, iar dacă una s-a încurcat… știți ce se întâmplă! 6 metri pe secundă, în plan vertical… decolare spontană!”, le va explica Cabral regulile acestei probe.

„Vreau acasă!”, va spune antrenoarea de la Vocea României în momentul în care Irina Antonie va fi ridicată brusc. „M-au luat toate transpirațiile! De ce am venit aici?”, va zice Horia Brenciu de pe canapea. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 8 de pe 2 noiembrie 2023.

Mai mult, cei doi invitați speciali ai serii vor fi rivali în cadrul probei „O gustare”. Regulile sunt simple: „Voi trebuie să vă puneți câte un biscuit pe frunte și, fără să folosiți mâinile, să duceți acel biscuit în gură”, le va explica Cabral. Irina Rimes sau Horia Brenciu? Rămâne de văzut care dintre ei va ieși învingător din această probă.

Sariti de pe fix episodul 6 sezonul 1 de pe 19 octombrie 2023

Irina Rimes și Horia Brenciu, invitații speciali din această seară la „Săriți de pe Fix!”, s-au alăturat pionierilor distracției pentru a aduce zâmbete pe chipurile telespectatorilor. ​Prima provocare a serii, „Decolare spontană”, a fost deschisă de Irina Rimes și actrița Irina Antonie. Totul a mers de minune pentru cântăreață, asta până când a intrat în capcana întrebării lui Cabral, prezentatorul emisiunii.

Alex Bogdan a fost invitat pe scenă de Cabral, acolo unde a așezat și comentat, în ordine cronologică, mai multe fotografii cu Horia Brenciu din diferite etape ale vieții sale. ​Printre imaginile din adolescență și de la începuturile carierei sale s-a numărăt și una cu marele artist de pe vremea când era un copil. Vezi în reluarea de mai jos cum arăta Horia Brenciu când era doar un puști! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 8 online 2 noiembrie 2023.

„Alex, am aici niște poze cu stră-stră-străbunicul meu. Tu trebuie să le aranjezi în ordine cronologică și să ne povestești fiecare eveniment în care a fost surprinsă respectiva fotografie”, a explicat Cabral.

Bucuria fiecărui compatriot – grătarul în spatele blocului! În planul înclinat au fost invitați, pentru rolurile principale, Mihai Rait, Alex Bogdan, Anca Dinicu și Irina Rimes.

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 8 online 2 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

​Mihai Rait, șeful la grătar, Alex Bogdan – pompier ISU, Anca Dinicu – o fată care stă cu chirie, pasionată de videochat și Irina Rimes, locatara căreia carnea îi repugnă. Personajele au fost prezentate, scena amenajată, iar de aici este istorie!

„Suntem în spatele unui bloc dintr-un oraș al României. Mihai, pasionatul de grătar, se pregătește să își serbeze ziua cu vecinii!”, a început povestea Cabral. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 8 de pe 2 noiembrie 2023