Love Island Romania Episodul 11 de pe 13 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 11 de pe 13 octombrie 2023

La love island romania sezonul 1 episodul 11 de pe 13 octombrie 2023, in cea de-a doua săptămână le-a adus celor 10 perluțe o mulțime de surprize! În primul episod, difuzat la inceputul sptamanii acesteia, a avut loc prima eliminare a sezonului. Astfel, Gabriela a fost cea care a părăsit competiția, deoarece nu a reușit să creeze o conexiune reală cu niciunul dintre băieții din show.

​Următoarea zi a venit cu noi surprize, de această dată pentru băieți! Trei tinere frumoase, încrezătoare și doritoare de iubire au pășit în vila Love Island, sperând să rămână cât mai mult timp în competiție. Diana, Cerasela și Roxana au participat la sesiuni de speed dating, iar în urma lor, băieții și publicul au ales câte o fată care să se alăture aventurii Love Island. Astfel, Diana și Cerasela au devenit concurente cu drepturi depline, la Love Island.

Love island romania sezonul 1 episodul 11 de pe 13 octombrie 2023

​În timp ce băieții luau contact pentru prima dată cu Cerasela și Diana, fetele din vilă erau plecate într-o escapadă în Santa Cruz. Acestea s-au întors următoarea zi, pe 10 octombrie și au cunoscut noile bombshell-uri.

Călin: a ales ca Ada și Andrei să petreacă o noapte în „Cuibușorul de nebunii”. Cei doi s-au bucurat să ajungă în camera de lux și au fost impresionați de decorul în care au fost primiți.

​După ce s-au distrat în „Cuibușorul de nebunii”, Ada și Andrei s-au întors în Vila Love Island, unde au avut parte de o surpriză: zi cu tematică grecească. Dis-de-dimineață, perluțele au găsit în curte mai multe mâncăruri tradiționale grecești, dar și o probă extrem de interesantă: fetele au fost provocate să picteze un model de origine greacă, Kiprianos. Ele nu știau că el este următorul bombshell.

​Ulterior, ele au aflat că Kiprianos este, de fapt, bombshell. Iată cum au reacționat după ce Alina Ceușan a făcut anunțul! Acesta a avut de luat o decizie: cine este fata cu care își dorește să formeze un cuplu. Acesta a ales-o pe Nargi, iar cei doi au avut o întâlnire de vis.

​Ulterior, concurenții au fost invitați să participe la o probă plină de… săruturi. Băieții au fost legați la ochi și au avut căști pe urechi, pentru a nu avea habar de cine sunt sărutați. Apoi, ei le-au oferit note fetelor, Nargi fiind desemnată „cea mai bună sărutătoare”

Concurenții au aflat că Andrei a fost desemnat de telespectatori să elimine o concurentă. Acesta a ales-o pe Mădălina. ​Atunci când se așteptau mai puțin, concurenții au primit un nou mesaj: începe o nouă sesiune de recuplări!

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 11 integral 13 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 11 integral 13 octombrie 2023.