Love Island Romania Episodul 35 Online 10 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 35 de pe 10 noiembrie 2023

Cele șase săptămâni trăite la intensitate maximă au ajuns la sfârșit la love island romania sezonul 1 episodul 35 online 10 noiembrie 2023, iar Marea Finală a bătut deja la ușă! Alina Ceușan a venit cu vești extrem de importante pentru ultimele trei cupluri care au ajuns până la acest punct al show-ului! Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 35 complet 10 noiembrie 2023.

​Sentimente puternice, surprize incredibile și emoții peste măsură, acestea au fost doar câteva amintiri ale concurenților care au pășit pragul superbei vile din Tenerife. Acum, au ajuns la final, iar cu fiecare secundă sunt mai aproape de a afla cine câștigă marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

„Zece dintre cei mai atrăgători români au bătut cale lungă până în Tenerife și foarte bine au făcut pentru că găsirea sufletului pereche merită și mai mult de atât”, a spus, printre altele, Alina Ceușan.

Love island romania sezonul 1 episodul 35 de pe 10 noiembrie 2023

Finaliștii Love Island România și-au citit scrisorile cu voce tare, iar momentele au fost mai mult decât emoționante. ​Declarațiile de dragoste au fost la ordinea zile în timpul petrecut de concurenți în vila din Tenerife, însă în Marea Finală totul se simte la intensitate maximă.

Fiecare finalist a avut ocazia de a-și exprima dragostea prin cuvinte, chiar în fața tuturor, iar momentele au fost de-a dreptul emoționante

„Ești prima persoană pentru care scriu o scrisoare și sunt convins că și ultima. Vreau să îți spun că ești frumoasă, dar mi se pare că este un cuvânt banal.

Vreau să îți spun cât de mult mă atragi, dar nu există niciun cuvânt pentru asta”, i-a spus Denis, printre altele, partenerei sale.

Cei șase concurenți nu sunt singuri în cea mai importantă seară de până acum, ci alături de familiile lor. Părinții și frații tinerilor au venit să îi susțină și să le fie alături la anunțul cuplului câștigător.

​În Marea Finală emoțiile sunt pe măsură și nu observăm acest lucru doar pe chipurile finaliștilor, ci și pe cele ale părinților lor, care au venit să îi susțină acum, la scurt timp înainte de aflarea cuplului care pleacă acasă cu marele premiu de 50.000 de euro.

„Adrian știe că eu cel mai mult îmi doresc o nuntă și pe el îl văd foarte îndrăgostit. dacă el o iubește pe Anne, eu o iubesc de trei ori mai mult”, a spus tatăl lui Adrian.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 35 integral 10 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 35 integral 10 noiembrie 2023.