Love Island Romania Episodul 20 Reluare 24 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 20 de pe 24 octombrie 2023

A venit momentul la love island romania sezonul 1 episodul 20 de pe 24 octombrie 2023 ca Alexia și Răzvan, noile bombshell-uri de la Love Island România, să meargă la un date. Cei doi primesc câte un mesaj și trebuie să-și aleagă partenerul pentru întâlnire. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 20 complet 24 octombrie 2023.

„Alexia, vei merge la o întâlnire! Alege acum, în fața tuturor, băiatul care ai vrea să te însoțească și pe care ai vrea să-l cunoști mai bine!”, se arată în mesajul citit de bombshell. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra îl alege pe Denis. Răzvan o alege pe Nargi, moment în care tânăra răbufnește.

​„Eu nu mă duc la date. Absentez de la date. Nu mă duc la date! Ce, eu sunt proasta satului să mă duc cu fiecare om care intră în casă? Nu vreau, nu mă duc nicăieri”, spune Nargi care pleacă furioasă în casă.

Love island romania sezonul 1 episodul 20 de pe 24 octombrie 2023

Alexia și Răzvan, noile bombshell-uri de la Love Island România, au parte de primele date-uri. ​Nargi, care a revenit la sentimente mai bune, și Răzvan i-au masa într-un cadru romantic.

„E frumos aici, doar ca îmi pare rău că nu avem vin”, se plânge Nargi, moment în care Răzvan face tot posibilul să facă rost de o sticlă de vin. Gestul i-a adus o bilă albă: „Începe să-mi placă de tine!”. Răzvan îi mărturisește și motivul pentru care a ales-o la date: „Ești cea mai frumoasă de acolo!”. Alexia și Denis se bucură și ei de un cadru romantic și iau masa în mijlocul unei podgorii.

​„Zici că eram într-un film și am vrut să dau și vrăjeala aia bună, că un film se termină cu un sărut, dar m-am abținut”, a spus Denis la testimoniale, încântat de timpul petrecut cu Alexia. Alexia i-a sugerat lui Denis să nu facă aceleași gesturi pe care le-a făcut la date cu alte fete, semn că i-a urmărit atent parcursul în competiție.

​„Dragilor, pregătiți-vă crampoanelor și salutați galeria pentru că Liga Love Island intră în curând pe gazon! În provocarea Betano de azi, fetele vor lua cu asalt terenul de fotbal, vor da cartonașe roșii și vor apăra cu strășnicie poarta. Se anunță meci greu, băieți”, este mesajul citit de Ada.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 20 integral 24 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Avem un meci cât o finală și toată lumea participă. Băieții fac încălzirea, iar fetele s-au transformat în majorete sexy și îi susțin de pe margine. ​Miza e imensă: băieții pot primi fie un sărut, fie un cartonaș roșu. Fetele stau pe rând în poartă, iar băieții înceacă să marcheze.

​Concurenții s-au aranjat și merg în curtea vilei ca să petreacă. Diana este cea care ține un toast: „Dragilor, în seara asta, să ciocnim pentru noi începuturi, pentru încredere, pentru respect și pentru decizii luate cu sufletul”. În timp ce sărbătoresc, concurenții primesc un mesaj și sunt chemați de urgență la Firepit. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 20 integral 24 octombrie 2023.